Munkatársaink és külső partnereink

Jól tudjuk, hogy az igazán jó együttműködések csakis a bizalmon alapulhatnak. Ezért a mindig kifogástalan szolgáltatásaink mellett törekszünk arra is, hogy ügyfeleinkkel megtaláljuk azt a közös hangot, amivel valóban egy csapatként tekinthetünk egymásra. Ennek első lépéseként szeretnénk ezúton „személyesen” is bemutatkozni.


Romasz Sándor Tulajdonos

Meggyőződésem, hogy az emberi erények a gazdasági életben is kifizetődők. Amit adunk, azt is kapjuk vissza! Őszinteség, becsületesség, precizitás és igényesség a munkavégzésben – ezek cégünk alapelvei. És ha mindez megvan, már „csak” a szakértelmet kell hozzátennünk!

„Ha már csináljuk, csináljuk jól” – szokták mondani, nekünk azonban nem elég a „jó”, mi KIVÁLÓAK akarunk lenni, olyan prémium szolgáltatást nyújtani, amire a konkurencia nem képes, mert sajnálja rá az energiát, az időt és a pénzt. Hogy a több évtizedes harcművészeti múltamból hozzak hasonlatot: ahol mások feladják, mi ott kezdünk bemelegedni!

Több mint negyedszázados, a biztonsági szféra minden területére kiterjedő tapasztalattal a hátam mögött ma akkor vagyok elégedett, ha olyan szolgáltatást nyújtunk, amire bátran mondható, hogy senki más nem tudta volna így megcsinálni!

 

Büszke vagyok arra, hogy mostanra olyan csapat állt össze nálunk, ami valóban kiemel bennünket az átlagos biztonsági cégek közül, és akikre támaszkodva joggal mondhatjuk: mi vagyunk a legjobbak választása! Ismerjék meg vezetőinket, akik pontosan tudom, szerények lesznek önmaguk bemutatásánál, de kérem, “olvassanak a soraik között”: egytől egyig nemcsak kiváló emberek, hanem szakterületük hatalmas tapasztalattal bíró kiválóságai!

Födelmesi László Ügyvezető

Akik megismernek, főként a Francia Idegenlégiónál eltöltött 8 évem történetére kíváncsiak.

Nem voltam hős, sem „Rambo”, ugyanakkor a Légió sokszor embert próbáló és viszontagságokkal teli hely, ennek ellenére örülök, hogy a soraiban szolgálhattam. Ennek is köszönhető, hogy az önismeretem sokat gazdagodott az esztendők során és mondhatom, hogy ott kezdtem el férfivá válni. Sok kiváló embert ismerhettem meg és megannyi érdekes helyen jártam, ahová egyébként biztosan nem utaztam volna el.

Próbálom nap mint nap bizonyítani azokat az erényeimet, amiket a szolgálat során szereztem, így többek közt a fejlődésre, az önmeghaladásra való igényemet.
Örülök, hogy mindezt immár a Nevadasec-nél tehetem meg. A cég célkitűzéseivel összhangban én is azon dolgozom, hogy a profitorientált szemlélet helyett a minőségelvet középpontba helyezve érjünk el pozitív változást a komplett biztonsági szektorban. És mint tudjuk, a változás mindig magunkkal kezdődik.

A vezetői poszt számomra elsősorban szolgálat, másodsorban kötelesség és csak harmadsorban kiváltság. Eszerint állok hozzá mindenhez, amit éppen végzek.

Pulai-Sebestyén Judit Pénzügyi vezető

Aki tudja, hogy a biztonságtechnika világa előtt dolgoztam szoftverfejlesztő cégnél és gyógyszer-nagykereskedésnél is, általában megkérdezi: a pénzügyi területen teljesen mindegy, milyen cégnél vagy, úgyis ugyanazt kell csinálni? Nos, a fő csapásirány valóban azonos, ennek ellenére igenis számít, milyen közegben vagyunk.

A Nevadasec-nél külön pénzügyi osztályról nem beszélhetünk, inkább egy back-office csapatként funkcionálunk. Ebből kifolyólag változatos a munkám az elvégzendő feladatok tekintetében, ami jó, mert szeretem tudni, hogy amit csinálok, hogyan illeszkedik a vállalat egészébe. Szintén pozitív, hogy itt még egyáltalán nem tapasztaltam az „üljünk bele a biztosba” hozzáállást, hanem mindenki azon dolgozik, hogy folyamatosan fejlődjünk, egyre jobbak legyünk. Beleértve természetesen engem is.