Szakmai Tréningek

A Nevada Security céljai közt jó ideje nemcsak a ránk bízott őrzésvédelmi feladatok maximális ellátása szerepel, hanem professzionális képzéseket is kínálunk a hazai biztonsági szegmens minden területén. Rendszeresen szervezünk tanfolyamokat, továbbképzéseket, taktikai és egyéb speciális tréningeket, amelyekre minden érdeklődő jelentkezését várjuk, alap-, közép- és felső szinten egyaránt. Oktatási palettánkról folyamatosan elérhető:

Testőrképzés

A korábban a különleges erők, illetve a magyar fegyveres testületek szolgálatában álló szakemberek által vezetett tréningjeink gyakorlatorientáltak, tele élethű szituációkkal, ezért kifejezetten hatékonyak. A részvételi lehetőségekről és a pontos dátumokról érdeklődjön e-mail-címünkön!

Felkészítés fegyvervizsgára

Minden fegyver tartásának előfeltétele a sikeres hatósági fegyvervizsga megléte. A fegyverhasználat a biztonsági őrök legnagyobb felelősséggel járó feladata, hiszen olykor – túlzás nélkül – életek múlhatnak rajta. Ezért sem mindegy, hol sajátítja el az ember a hatósági fegyvervizsgához szükséges ismereteket.
Ha magabiztosan akarja kezelni a lőfegyvereket, tanuljon profi oktatóinktól, akik felkészítik a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekre is! Cégünk egész évben szervez tréningeket, melyek egy teljes napot ölelnek fel. A pontos részletekért keressen minket e-mailben!

Figyelem! Sikeres vizsgázóink számára, amennyiben vagyonőr képesítéssel is rendelkeznek, segítünk fegyveres biztonsági őrként elhelyezkedni!


Speciális képzések

Rendszeres képzéseink során további, a szakmához szükséges sajátos képességeket is fejlesztünk. A kurzus során a résztvevők elsajátíthatják többek között az alábbiakat: közelharc késsel, botokkal vagy akár puszta kézzel, lövészet, bombakeresés, különleges vezetési technikák stb. Bővebb információt e-mail-címünkön kérhet.

E-mail: nevada@nevada.hu