Munkatársaink és külső partnereink

Jól tudjuk, hogy az igazán jó együttműködések csakis a bizalmon alapulhatnak. Ezért a mindig kifogástalan szolgáltatásaink mellett törekszünk arra is, hogy ügyfeleinkkel megtaláljuk azt a közös hangot, amivel valóban egy csapatként tekinthetünk egymásra. Ennek első lépéseként szeretnénk ezúton „személyesen” is bemutatkozni.


Romasz Sándor Ügyvezető

Meggyőződésem, hogy az emberi erények a gazdasági életben is kifizetődők. Amit adunk, azt is kapjuk vissza! Őszinteség, becsületesség, precizitás és igényesség a munkavégzésben – ezek cégünk alapelvei. És ha mindez megvan, már „csak” a szakértelmet kell hozzátennünk!

„Ha már csináljuk, csináljuk jól” – szokták mondani, nekünk azonban nem elég a „jó”, mi KIVÁLÓAK akarunk lenni, olyan prémium szolgáltatást nyújtani, amire a konkurencia nem képes, mert sajnálja rá az energiát, az időt és a pénzt. Hogy a több évtizedes harcművészeti múltamból hozzak hasonlatot: ahol mások feladják, mi ott kezdünk bemelegedni!

Több mint negyedszázados, a biztonsági szféra minden területére kiterjedő tapasztalattal a hátam mögött ma akkor vagyok elégedett, ha olyan szolgáltatást nyújtunk, amire bátran mondható, hogy senki más nem tudta volna így megcsinálni!

 

Büszke vagyok arra, hogy mostanra olyan csapat állt össze nálunk, ami valóban kiemel bennünket az átlagos biztonsági cégek közül, és akikre támaszkodva joggal mondhatjuk: mi vagyunk a legjobbak választása! Ismerjék meg vezetőinket, akik pontosan tudom, szerények lesznek önmaguk bemutatásánál, de kérem, “olvassanak a soraik között”: egytől egyig nemcsak kiváló emberek, hanem szakterületük hatalmas tapasztalattal bíró kiválóságai!

Antal Helga HC tanácsadó, külső partner

HR. Két betű, mely „emberi erőforrást” jelent, nemcsak személytelen, de az erőforrásokat leginkább használni, kiaknázni szokták. Szerencsére van új szó a láthatáron, ez pedig a „human capital”, vagyis „emberi tőke” kifejezés, amiben már az érték, kincs is megjelenik, így sokkal közelebb áll a szakma valódi lényegéhez.

Elsősorban az emberek miatt választottam ezt a pályát. Ezért tanultam pszichológiát, és sokáig képzésben, fejlesztésben, tehetséggondozásban dolgoztam. Meg vagyok győződve arról, hogy mindenkinek megvan a maga célja, helye a világban, mint egy nagy kirakósjátékban, sőt mindannyian lehetünk a legjobbak valamiben, és hiszem, hogy ezt ki is tudjuk hozni egymásból.

20 éves pályafutásom során dolgoztam kis, családias cégnél és óriás multinál is – mindnek megvannak a maga kihívásai, melyeknek köszönhetően hihetetlen sokat tanultam. Természetesen, még mindig van mit tanulnom, önálló tanácsadóként, vállalkozóként is sokféle kihívással találkozom, és örülök, hogy a Nevadasec működését is segíthetem.

Kiss Valéria Irodavezető

Lojális, elhivatott típus vagyok, a mostani mindössze a második munkahelyem – az elsőnél, a MOL-nál 25 évet töltöttem, többek közt hatósági szakértőként. A váltásomat egyebek mellett az is motiválta, hogy egy multinacionális nagyvállalat után vágytam a kis cégek „nyugalmára”. Nos, ennek pont az ellenkezője történt, de ezt egyáltalán nem bánom!

Szeretem, hogy kihívásokkal teli, szerteágazó munkám van, ahol gyakran és gyorsan kell váltani a különböző területek, feladatok közt, így a korábban megszerzett multitasking tapasztalataimat itt is kamatoztathatom. A cég eredményes és zavartalan működése érdekében igyekszem biztos „háttérország” lenni, a lehető legtöbb adminisztratív terhet levenni a munkatársak válláról.

Kiváló emberi kapcsolatokat tudtam itt kiépíteni, legyen szó kollégákról, vagy éppen a cég partnereiről. Ahogy mondani szokták, fél szavakból is megértjük egymást, ami megalapozza a sikeres közös munkát. Nekünk és az ügyfeleknek is megnyugtató, hogy többnyire elég egy rövid telefon, és minden megy a maga útján.

Pulai-Sebestyén Judit Pénzügyi vezető

Aki tudja, hogy a biztonságtechnika világa előtt dolgoztam szoftverfejlesztő cégnél és gyógyszer-nagykereskedésnél is, általában megkérdezi: a pénzügyi területen teljesen mindegy, milyen cégnél vagy, úgyis ugyanazt kell csinálni? Nos, a fő csapásirány valóban azonos, ennek ellenére igenis számít, milyen közegben vagyunk.

A Nevadasec-nél külön pénzügyi osztályról nem beszélhetünk, inkább egy back-office csapatként funkcionálunk. Ebből kifolyólag változatos a munkám az elvégzendő feladatok tekintetében, ami jó, mert szeretem tudni, hogy amit csinálok, hogyan illeszkedik a vállalat egészébe. Szintén pozitív, hogy itt még egyáltalán nem tapasztaltam az „üljünk bele a biztosba” hozzáállást, hanem mindenki azon dolgozik, hogy folyamatosan fejlődjünk, egyre jobbak legyünk. Beleértve természetesen engem is.

Tóth Ildikó Területi vezető

Hiszem, hogy egy cég akkor lehet igazán sikeres, ha az összes feladatot, „a legkisebbtől a legnagyobbig”, a lehető legmegfelelőbb emberre bízzuk. Területi vezetőként nap mint nap ezen dolgozom: csapatot toborzok, majd összetartom és folyamatosan motiválom őket.

Korábban 20 évet töltöttem a vendéglátásban, de jelentős rendezvényszervezői tapasztalatom is van. Többek közt egy saját kávézót vezettem szülőföldemen, Salgótarjánban, amire nagyon büszke vagyok, mert rengetegen szerették. Az ottani kisebb piac miatt kőkeményen kellett dolgozni, és nagyon kreatívnak kellett lenni a siker elérése érdekében.

Az ott szerzett tapasztalatokat most is kamatoztatni tudom a munkám során, legyen szó szervezésről, lebonyolításról, vagy csak az „állandó pörgésről”. Szeretek folyamatosan tanulni, és mindig is azt vallottam, hogy ha az ember elhivatott és a legjobbakkal veszi körbe magát, akkor garantált a fejlődés. Márpedig számomra ez most mind adott.